REKRYTOINTIPALVELUT TURUSSA JA KOKO SUOMESSA KULJETUS- JA LOGISTIIKKA-ALALLE

Ota yhteyttä

JAMA-Transport Oy tarjoaa henkilöstön vuokrausta ja rekrytointipalveluita Turusta käsin koko Suomeen. Yhdistämme kuljetus- ja logistiikka-alan yritykset ja osaavat kuljettajat. Palveluksessamme on koko joukko ammattitaitoisia kuljettajia – ja rekrytoimme koko ajan lisää, yritysten tarpeet huomioiden.

Työnantajille: tarjoamme vuokratyövoimaa kuljetus- ja logistiikka-alalle

Tarjoamme kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksille eri puolilla Suomea osaavaa vuokratyövoimaa. Vuokraamme henkilökuntaa lyhyisiin ja pitkiin työsuhteisiin yrityksen tarpeiden mukaan. Vuokratyösuhteessa työntekijät ovat työsuhteessa JAMA-Transportiin.

Palveluksessamme on erityisesti jo kokemusta kuljetus- ja logistiikka-alalla hankkineita, ammattitaitoisia kuljettajia. Haastattelemme ja rekrytoimme jatkuvasti lisää henkilökuntaa ympäri Suomen. Voimme hoitaa puolestasi tarvittaessa myös kokonaisen rekrytointikampanjan, mikäli etsit kuljettajaa tai kuljettajia omaan palvelukseesi. Tarvittaessa hoidamme myös muiden työntekijöiden kuin kuljettajien rekrytoinnin. Ota yhteyttä, kun etsit osaavia tekijöitä yritykseesi!

Yhteystietomme

Työntekijöille: etsimme ammattitaitoista henkilökuntaa kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksiin

Yrityksemme tarjoaa työpaikkoja kotimaisissa kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksissä eri puolilla Suomea. Tarjoamme lyhyitä ja pitkiä työsuhteita – päivästä tai viikosta useampiin kuukausiin saakka. Meillä on tälläkin hetkellä tarjolla useita erilaisia ja eripituisia työtehtäviä.

Etsimme erityisesti kuljettajia, joilla on jo jonkin verran tai runsaasti kuljetusalan kokemusta. Meillä on tarjolla myös jonkin verran muita työpaikkoja kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksissä.

Haastattelemme työnhakijoita Turussa ja eri puolilla Suomea tilanteesta riippuen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tällä hetkellä avoinna olevista työpaikoista ja omista toiveistasi työpaikan suhteen.

Yhteystietomme